Zbog bezbjednosti nije dozvoljen skup na Trgu Krajine

“Bio je jedan sasvim noramalan razgovor, Ne može se održati skup na Trgu Krajine jer su nam rekli da bi to njima bilo prezahtjevno da obezbjeđuju. Tražili su da bude u Parku Mladen Stojanović, tako da će se održati skup u Parku Mladen Stojanović s amogućnosti da se održi jedna protestna šetnja do zgrade Vlade ili zgrade Skupštine kako bi narod mogao da izrazi svoje nezadovoljstvo” rekao je Nebojša Vukanović.

” Dakle okupljanje ne može na Trgu jer nije bezbjedno. Veoma je kritično i opasno, toliko opasno d azbog nas ne mogu da odobren, ironično je prokomntarisao Draško Stanivuković.

“Može park. Moja je poruka, ako hoćete park, dobićete park. Prihvatili smo park. U ovom trenutku možemo da se okupljamo gdje god možemo. Ja pozivam sve da dođu u Park. Vrijeme ostaje isto pola 8. Njihova definitivna namjera je da nema okupljanja u ovoj zemlji. Definitivna je namjera da nas potpuno izoluju iz grada, d amogu poslali bi nas na Manjaču.

Bićemo istrajni. naš zahtjev će biti – hoćemo da se Trg vrati građanima, hoćemo da se okupljamo na Trgu, hoćemo da se zaustavi represija nad građanima, običnim slobodnim ljudima. To su glavni zahtjevi. Ja pitam ministra da li on zna da su se Rimljani okupljali na trgovima. Poslije 2000 godina i ove demokratije mi ne možemo na Trg. Zar to nije sramotno? Ciceron je moga, a Stanivuković, Trivićka i Vukanović ne mogu. Eto to govori u kakvoj dikaturi se mi nalazimo. ” kazao je Stanivuković.

On kaže kako su se svi nadali da će odbiti novu lokaciju u parku Mladen Stojanović.

(buka)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.