Veliki uspjeh najmlađih selekcija FK LEOTAR

Kako se sezona primiče kraju, polaznici i najmlađe kategorije Omladinske škole FK Leotar, bilježe sve značajnije rezultate. Prošli vikend su učešće u Hej ligi završili predtakmičari 2008.godišta. Ligu je organizovao NK Zrinjski i naši fudbaleri je igraju već 9 godina, a ove godine sa najvećim uspjehom do sada.

Poslije 32.kola ligu su završili na 2.mjestu sa 80 bodova, samo bod iza prvaka Veleža iz Mostara. Pored toga imali su najboljeg golmana lige, Sergeja Jokanovića.

Samo dan prije odigravanja zadnjeg kola vratili su se iz Beograda gdje su već četvrtu godinu zaredom nastupili na 11. Memorijalnom turniru Deda Mlađa Mitrović, u Organizaciji FK Rad. Na Banjici su odigrali turnir sa tri selekcije, 2008., 2009. i 2010. godište i zabilježili sjajan uspjeh. Osvojili su dva druga mjesta sa 2008. i 2009.godištem, dok je 2010. godište stiglo do četvrtfinala. U kategoriji 2008. godišta, naš član Mihajlo Bukvić je bio najbolji igrač turnira, a u 2009. najbolji igrač je bio Aleksa Babić i najbolji golman Savo Radanović.

Od nas jedno veliko BRAVO 🙂

Leuta:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.