U “AGENCIJI ZA RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA” GRADA TREBINJA POTPISANI UGOVORI U OKVIRU PROJEKTA “ OBUKA KADROVA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU”

U okviru projekta “Obuka kadrova u ugostiteljstvu i turizmu” koji provodi JU “Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća” Grada Trebinja u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizama Republike Srpske, danas su u prostorijama “Agencije” potpisana 22 ugovora sa polaznicima kursa za učenje stranih jezika.

Polaznici kursa su nezaposlene osobe sa VSS, dipl. menadžer hotelijerstva i turizma, a koji su odabrani u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje RS, filijala Trebinje.

Glavni cilj projekta je unapređenje znanja i vještina polaznika kursa, a samim tim i podizanja kvaliteta usluga u oblasti turizma i hotelijerstva.

Kurs engleskog jezika, u trajanju od tri mjeseca, realizuje D.O.O Agencija za učenje stranih jezika “Cerovac”. 

Polaznici su izrazili zadovoljstvo organizacijom i kvalitetom samog kursa, naglašavajući zahvalnost organizatorima na ovakvoj prilici da steknu nova znanja i unaprijede svoje poslovne vještine.

1 Komentar

  1. Znači treba više da nauče na kursu nego na “visokoškolskoj ustanovi“. Strašno vrijeme došlo, za tri mjeseca će naučiti sve iz engleskog jezika što su propustili. BRUKA!!!

    2
    1

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.