U “AGENCIJI ZA RAZVOJ MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA” GRADA TREBINJA POTPISANI UGOVORI U OKVIRU PROJEKTA “ OBUKA KADROVA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU”

U okviru projekta “Obuka kadrova u ugostiteljstvu i turizmu” koji provodi JU “Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća” Grada Trebinja u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizama Republike Srpske, danas su u prostorijama “Agencije” potpisana 22 ugovora sa polaznicima kursa za učenje stranih jezika.

Polaznici kursa su nezaposlene osobe sa VSS, dipl. menadžer hotelijerstva i turizma, a koji su odabrani u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje RS, filijala Trebinje.

Glavni cilj projekta je unapređenje znanja i vještina polaznika kursa, a samim tim i podizanja kvaliteta usluga u oblasti turizma i hotelijerstva.

Kurs engleskog jezika, u trajanju od tri mjeseca, realizuje D.O.O Agencija za učenje stranih jezika “Cerovac”. 

Polaznici su izrazili zadovoljstvo organizacijom i kvalitetom samog kursa, naglašavajući zahvalnost organizatorima na ovakvoj prilici da steknu nova znanja i unaprijede svoje poslovne vještine.

1 Komentar

  1. Znači treba više da nauče na kursu nego na “visokoškolskoj ustanovi“. Strašno vrijeme došlo, za tri mjeseca će naučiti sve iz engleskog jezika što su propustili. BRUKA!!!

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.