Udruženje 4+ iz Trebinja u posjeti majci osmog djeteta, Mirjani

Jutros je na našu adresu stiglao mejl koji prenosimo u cjelini:

„Poštovani članovi Udruženja 4+ i građani Trebinja…

U srijedu na četvrtak u našem gradu osvanula je lijepa vijest da se u porodici Mirjane i Sava Кurajice rodilo dijete, 8. po redu, te im ovom prilikom još jednom čestitamo.

Lično mislim da nakon moje jučerašnje objave na društvenoj mreži ne bi bila ovolika pozitivna medijska propraćenost ovog lijepog događaja, te ovom prilikom apelujemo na sve novinare kao i lokalne portale da ovakve i slične pozitivne stvari što više objavljuju i prate.

Razumijemo da je danas u Republici Srpskoj skoro sav medijski prostor zauzela politika, ali moramo PORODICU, RAĐANJE i samu riječ MAJКA staviti kao vitalni i nacionalni interes naroda, lokalne sredine i Republike u kojoj živimo, ako mislimo ostati i opstati na ovim prostorima.

Jutros sam u ime Udruženja obišao majku Mirjanu i uručio mali poklon. Čestitamo i porodici Mijanović koji su na isti dan dobili prinovu, tj. na dan kada proslavljamo Svetog mučenika Vukašina.

Što god radili – djeca nam se rađala!!!

Predsjednik Udruženja 4+ Trebinje, A.Sarić“

Portal Leutar:Net se pridružuje sa čestitkom Majci Mirjani koja je po osmi put naš grad i državu darovala najljepšim poklonom – donijela je na svijet preslatku djevojčicu!

Udruženju „Četiri Plus“ iz Trebinja želimo puno uspjeha u budućem radu.

Pročitajte posvetu koju je uz ikonu Presvete Bogorodice dobila Majka Mirjana.

„Majci heroini, Hercegovki Mirjani.

Neka Gospod podari zdravlja, sreće, ljubavi i sloge, Vama i Vašoj velikoj i časnoj porodici. I neka vas ova ikona čuva od zla i nevolje!

S poštovanjem!

31.05.2019., Udruženje 4+ Trebinje

Leutar:Net

 22 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.