Vulin najavio štrajk glađu

BEOGRAD – Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin sutra će početi štrajk glađu u Skupštini Srbije, potvrđeno je „Novostima“.

Njemu će se u tome pridružiti tridesetak poslanika vladajuće većine u republičkoj Skupštini, a istovremeno će to učiniti dio odbornika vlasti u skupštini Grada Beograda.

Na taj način, kako navodi izvor „Novosti“ oni žele da ukažu na „n a s i l j e koje sprovode Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić“.

Ministar će tokom dana svoju odluku saopštiti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić i svojim saradnicima u ministarstvu.

Vulin je već jednom organizovao sličan protest kada je 2003. godine tri nedjelje štrajkovao glađu u pritvoru. On je tada bio uhapšen poslije sukoba na protestu zbog hapšenja i izručenja majora Veselina Šljivančanina Haškom tribunalu.

3 KOmentara

  1. Ja mislio da sam je jedini koji misli ovako kad ono i Nebojša Katić misli isto Ako biste bili predsednik sveta na jedan dan, šta bi bio prvi korak koji biste preduzeli?

    Ovde ću biti namerno grub. Moj prvi korak bio bi da političke i poslovne lidere pošaljem na detaljne psihijatrijske preglede. Bojim se da je na sceni ogroman broj sociopata, a možda i psihopata koji upravljaju našim životima i koji bi trebalo bar da budu lečeni, ako ne i hospitalizovani.
    https://nkatic.wordpress.com/

  2. A zasto „grub“. naprotiv ….tu ne treba detaljni psykiatriski pregledi ..ti se diagnoza postavlja onako ,od oka…toliko je ocita

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.