Snažne žene bi radije bile same nego provodile vrijeme sa šupcima

Vjerujem da će se sa problemima nositi kao žena, neće izigravati žrtvu, neće tražiti sažaljenje, neće upirati prstom. Stajaće uspravno i boriti se. Suočiće se sa svijetom uzdignute glave i nosiće univerzum u svom srcu” – C. JoyBell C.

Snažne žene su nezavisne i srećne su kada su same, ne treba im muškarac da im pruži stabilnost i mir u životu. Ove žene ne smatraju viđanje sa muškarcima ključnim da bi se osjećale ispunjeno, a vrijeme koje ne provode sa muškarcima postaje još dragocjenije i smislenije.

Ipak, biti snažna žena mnogo je teže nego što mislite, jer one moraju da se nose sa svim izazovima u životu same, i zavise samo od sebe.

Moć pozitivnog razmišljanja kaže:

“Snažne žene znaju da, više od bilo čega drugog, moraju brinuti o sebi, i da ne mogu tražiti ni od koga drugog da dođe da ih spasi. One su prošle mnoge bitke i naučile su šta nezavisnost zaista znači.

Snažne žene nikada nisu znale kako je kad vam je bilo ko potreban jer su se one morale same brinuti o sebi od malih nogu. Svaka jaka žena koju upoznate prošla je loša iskustva u životu, ali je izašla iz njih kao šampion u srcu, ne dozvoljavajući nijednom pogrešnom koraku ili nesreći da je zaustavi.”

Pored toga,

“One ne traže partnera da bi dobile bilo šta od njega; one traže nekoga da bi unijele dodatnu vrijednost u svoj život. One samo žele nekoga ko će ih inspirisati, a ne povući ka dole. Na isti način, one žele unijeti smisao u nečiji život i iskusiti važnost davanja i uzimanja u odnosu. Snažna žena ne bi nikada uzela više nego što je spremna dati kada je u pitanju ljubav.

Snažnu ženu privlači samo pozitivna, inspirativna osoba jer je prošla mnogo toga u vlastitom životu i ne želi nekoga ko će je odvući nazad u blato. Uvijek će rješavati problem sa vama, ali neće tolerisati stalnu kuknjavu i toksično ponašanje.”

Zapravo, biti u toksičnom odnosu je nešto što niko ne bi trebao tolerisati. Nezdrav odnos samo uništava život paru, uništavajući im osjećaj sopstvene vrijednosti i donoseći samo tugu i bol.

Zbog toga je neophodno napustiti takvu vezu, jer partneri samo odgađaju svoj mir i sreću koje mogu dobiti kada napuste jedno drugo.

Svako bi trebao posvetiti svoje lično vrijeme i energiju onome ko to zaslužuje  i ako još uvijek niste pronašli svoju ljubav, naći ćete veću sreću ako ste sami. Apsolutno je sjajno biti otvoren za vezu, ali ako ste sami i u potpunosti sretni, to je takođe prihvatljivo i isto tako sjajno.

Snažne žene često odlučuju da ne gube svoju energiju na  odnose koji će ih samo povrijediti, jer veoma dobro znaju da je daleko bolje biti sam nego biti u nezdravom odnosu.

Biti sam nije isto što i biti usamljen, tako da slobodno budite ono što zaista želite, i pobrinite se da se postanete osoba svojih snova prije nego što počnete graditi ljubavni odnos sa nekim.

Buda je jednom rekao “Ti sam, jednako kao i bilo ko drugi u cijelom kosmosu, zaslužuješ tvoju ljubav i privrženost.”

Izvor / Buka

2 KOmentara

  1. PA OVO VRIJEDI I ZA MUSKARCE ..RADIJE CU BITI SAM NEGO SA NEKIM SUPKOM BILO KOJE NACIONALNOSTI

    NAPRAVI EXPERIMENT PA UMJESTO ZENA ILI ONA STAVI RIJEC MUSKARAC ILI ON U OVOM TEKSTU …

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.