I žene prde

Kao kobile. Prde poslije pasulja, soje, ćevapa, piva. Smrdi. Prde glasno, tiho, onako da peče za oči, isprate prdež određenim izrazom lica, priznaju da prde, a nekad se prave lude. Prde i za vrijeme s e k s a, pa nekad neke pokušaju prikriti kašljucanjem. Ali prde.

Booking.com

I to prihvatite.

I žene drkaju.

Na razne stvari, u raznim situacijama, potaknute različitim scenama i podražajima, ali d r k a j u. Danju, noću, na poslu, u tržnom centru, dok se on tušira, prije posla da lakše prežive radni dan.

Shvatite to.

I žene isključe tog što dahće nad njima, jer je ćelav, mator i debo (da, debo) i mali mu je, ona zamisli onog crnog glumca iz one serije i napravi da joj bude dobro, barem privremeno, dok ne dođe s puta komšija Pero ili majstor Mile.

I žene gledaju p o r n o g r a f i j u.

Strejt, p e d e r s k u, lezbe, g a n g b a n g, a2m, milking table, r i m j o b, f o o t j o b, bdsm, glory hole, dp, triple. Posjećuju p o r n o stranice, skidaju filmove. Otvaraju s kompa, tableta, telefona. Prebacuju i traže scene koje im se sviđaju, ne sviđa im se svaka scena, imaju omiljene glumce i glumice, prate njihov rad, prate ih na Instagramu, zamišljaju ih među nogama.

I to shvatite.

I žene pričaju o s e k s u.

J e b a č i n i, tucanju, prcanju, peglanju, punjenju, naskakivanju, mlaćenju, kaišanju. Prepričavaju veličine, debljine, dužine i širine, poze, mirise, ukuse, zvukove, izraze lica, fluide, kožu, boju, gutanja, lizačine, turanja, preturanja, smiju se, ismijavaju, cerekaju, z a j e b a v a j u jedna drugu.

Razumijete li to?

I žene pišaju stojeći, samo nabave pipija. A imamo i pisoare za žene.

I žene se usaftaju. Pazušno, od posla, iscjedak, masna kosa, uđe i crno pod nokat, ali može da se ne vidi ako je nokat nalakiran.

I žene mijenjaju partnere. I partnerice. Bez ikakvog nagriska savjesti. I tajno i javno. Često, u hotelskim sobama, autu, šumarku, wc-u, kod prijateljice u stanu dok joj hrani ribice i papagaja.

Tako je to.

I žene se k u r v a j u izvan trajne veze/braka. I to nije novost, nije od juče. Pokupe se s nekim, jednom, na moru, poslovnom putovanju, upoznaju se preko Interneta. I više se ne vide i ne čuju.

Zaista ne lažem.

I žene odvise stomačinu. Od žderanja, trudnoće, piva. Nebitno. Ali je stomačina tu.

A mi i vi se možemo i možete praviti da je to od štitnjače i hormona, slobodno.

Takav je život.

I žene se smiju glasno i pričaju glasno. Onako da ih moraš pogledat, moraš primetit, upadljivo, napasno.

I žene podriguju. Poslije piva, mineralne, kole. Ili onako za razbibrigu.

Ne možeš da ne čuješ.

I žene čačkaju nos i izvlače gaće iz dupeta. Jer zasvrbi, jer zasmeta, jer sebi mora i želi olakšati.

Ne izmišljam.

I žene lajkaju slike golih i polugolih frajera na fejzbucima i instagramima. I šalju prijateljicama, komentarišu, izmišljaju šta bi mu radile. Čak i skupa šta bi mu radile.

I žene se okreću za tipovima na ulici, odmjeravaju ih, zadržavaju pogled na međunožju i pitaju se „bože, šta li ima tu, kakvo je, koliko je?“

I žene piju pivo. Loču, s i s a j u, gutaju. Iz flaše. Velike. Ili krigle.

I žene su dlakave. J e b i g a. Pazušne, nožne, okolo-p i č n e, na palčevima, rukama, iznad usne. Neke sklanjaju, neke ne.

I žene su dvosmislene. Udaraju šale na sve strane, tumače jednu riječ na 100 načina.

I žene odmjeravaju muškarce. I žene. I komentarišu dupe-s i s e-noge-stopala.

Šta nije jasno???

Dragana – Lola

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.