BEJBI BUM U BOLNICI Sve zaposlene babice u isto vrijeme TRUDNE

Zanimljiva situacija zadesila je glavnu bolnicu u Portlandu, “Maine Medical Center”, gdje sve medicinske sestre babice u isto vrijeme očekuju bebu.

Ovaj bejbi bum, kako ga Amerikanci nazivaju, postao je viralan na internetu, a fotografija na kojoj osam od ukupno devet trudnih medicinskih sestara ponosno pokazuju svoje stomake brzo je preplavila društvene mreže i nasmijala ljude širom svijeta.

Jedna od babica čak očekuje blizance, a sve će se poroditi u periodu između aprila i jula.

– Zaista je posebno dolaziti svaki dan na posao i gledati koleginice koje isto kao i vi svakodnevno posmatraju kako im stomaci rastu. Razgovaramo o našim iskustvima i zajedno prolazimo kroz drugo stanje – rekla je jedna od sestara Amanda Spear za Women’s Health magazin.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157100294644383&id=159340099382

Druga sestra, Samanta Giglio, koja očekuje drugo dijete rekla je kako je zadovoljstvo svjedočiti situaciji u kojoj se sve koleginice brinu jedna o drugoj.

Mnogi su putem društvenih mreža prokomentarisali kako se ovakve situacije ne dešavaju slučajno, dok se drugi pitaju hoće li bolnica pokriti nedostatak babica kada sve odu na porodiljsko u isto vrijeme.

(Klix)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.