Pojedine žene morale da dođu na skup podrške Jutki u Brusu

U Brusu je održan skup žena koje su se okupile kako bi pružile podršku predsedniku Opštine, Milutinu Jeličiću Jutki, koji je o p t u ž e n da je s e k s u a l n o u z n e m i r a v a o nekoliko žena, i koji je najavio ostavku, ali zvanični dokument javnost još nije videla, javlja N1.

Oko pedesetak žena okupilo se ispred zgrade opštinske uprave u Brusu kako bi dali podršku predsedniku opštine.

Okupljene žene su izjavile da je sve što se iznosilo protiv Jeličića neistina. Kažu i da je on jedan od najboljih predsednika opštine u istoriji Brusa, i da je puno učinio za ovo mesto.

Međutim među okupljenima je bilo i onih koji su izjavili da im je rečeno da dođu.

„Rekli su mi (da dođemo ovde). Naš šef javno-komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš. (Rekli su) da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru ‘leba i parče ‘leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži,“ izjavila je jedna od žena, a prenosi N1.

Jeličića je za s e k s u a l n o u z n e m i r a v a n j e prijavilo sedam žena, a podignuta je o p t u ž n i c a u jednom slučaju – Marije Lukić koja je tokom dve godine, koliko je kod njega radila, od Jeličiča dobila 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Izvor: Danas

2 KOmentara

  1. Nisu morale: Svak od nas donosi odluke i plaća cijenu za te odluke a ove pizde (ženski polni organ je pička a pizda je karakterna osobina) jednostavno su postupile konformistički i oportunistički i za to našle izgovor koji govori o njima više nego sam postupak. I da nisu došle vjerovatno ne bi bilo posljedica malo bi ih maltretirali ali otkaz vjerovatno ne bi dobile jer bi to doprinjelo ionako negativnom imidžu jer ostaviti 50 žena bez posla nije mala stvar. Međutim lakše je ne čačkati i otići „da im deca ne ostanu bez lebac“ i ne razmišljajući da li će ta djeca imati gdje raditi i oće li ženski dio kod Jutke na „ovjeru“ i svoj kukavičluk opravdati „višim ciljem za dobrobit deteta“.Nisu one baš toliko naivne i glupe nego su pokvarene do srži i na isti način su i došle do tog radnog mjesta i mnogih drugih privilegija nauštrb onih koje nisu pristale na igranku pa danas hljeb zaradjuju kulučećii u Njemačkoj i to je pravi razlog zašto su došle i zašto smo mi kao društvo na dnu.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.