SDS iz Teslića UPUTIO PITANJA POLICIJI: “Kako je došlo do ZAMJENE KESA sa biračkim materijalom?”

Opštinski odbor SDS Teslić danas je objavio saopštenje u kojem postavlja pitanja MUP Republike Srpske o aktivnostima policije tokom provođenja referenduma za opoziv načelnika u Teslića.

Booking.com

OO SDS Teslić navodi da uz dužno poštovanje koje kao pojedinci treba da imaju prema policijskim službenicima moraju da postave par pitanja.

U saopštenju OO SDS Teslić pita:

– Gdje je sve zakazala policija Republike Srpske u obezbjeđivanju provođenja referenduma za opoziv načelnika u Tesliću?

– Кako je moguće da u pratnji policijskih službenika PS Teslić dođe do zamjene kese sa biračkim materijalom?

– Кo je naredio intervenciju pripadnika specijalne policije u Vlajićima i ko im je naredio da dopuste da kesu sa biračkim materijalom predaju u ruke lica koji je ujedno i odbornik SNSD u skupštini opštine Teslić?

– Кo je naredio policiji da zabrani javno otvaranje spornih vreća u prisustvu medija a koje je odobrila Republička izborna komisija?

– Кo je naredio da policijski službenici po svaku cijenu štite marifetluke i neregularnosti koje je donijela Кomisija za sprovođenje opoziva načelnika opštine Teslić?

– Кako to da i pored svih neregularnosti koje su se desile u radu policije nema zvaničnog saopštenja policijske stanice Teslić?

– Zašto se javnosti nije obratio komandir policijske stanice u Tesliću, kome je on blizak i koga on svojim ćutanjem štiti?

–  Tražimo da se policijska stanica u Tesliću i njen komandir javno obrate javnosti šta se to dešavalo u periodu od 2. marta do 5. Marta.

(BN TV)


Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Anti-SPAM Test *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.