Ko ne dođe ostaje bez posla: Jutka sam sebi organizuje miting podrške u Brusu

Jeličić je osmislio da se narednog četvrtka, navodno spontano okupljeni sugrađani, usprotive njegovoj ostavci, dajući mu podršku i „zamole“ ga da ostane na čelu opštine.

Predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić Jutka, koji je pre više od sedam dana najavio svoju ostavku, jer mu se sudi zbog optužbi za seksualno uznemiravanje, i dalje je na toj funkciji i namerava da organizuje sebi miting podrške, piše list Danas, pozivajući se na nezvanična saznanja.

„Jeličić ne smo da ne namerava da uskoro ode sa funkcije, već za sledeći četvrtak u svom gradu organizuje miting podrške samom sebi, zahtevajući od ljudi iz Brusa i okoline da na njega dođu“, navodi ovaj list.

Prema saznanjima Danasa, Jeličić je osmislio da se narednog četvrtka, navodno spontano okupljeni sugrađani, usprotive njegovoj ostavci, dajući mu podršku i „zamole“ ga da ostane na čelu opštine. Zahtev za prisustvo na mitingu podrške poslat je svim odbornicima, zaposlenima u opštini, javno-komunalnim preduzećima, zdravstvenim ustanovama i ostalima, čiji posao direktno ili indirektno zavisi od republičkih ili lokalnih vlasti, piše list.

Jutka je počeo da poziva ljude na predstojeći skup, uglavnom ih uslovljavajući da će ostati bez posla ako se ne pojave, navodi dalje list.

Takođe, list piše da je ova informacija potvrđena iz više izvora u Brusu koji su iz straha od odmazde insistirali na anonimnosti.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.