Sofija Loren sa 84 izgleda bolje nego većina sa 24

Izjava Sofije Loren da bi uvijek radije uživala u pasti i vinu nego nosila najmanji konfekcijski broj ukratko sažima životnu filozofiju jedne od najljepših žena na svijetu i filmske legende 20. vijeka.

Najnagrađivanija italijanska glumica je znala da kaže i da se s e k s – simbol ne može postati, da se ljudi kao takvi rađaju, a ona je definitivno među onima čija su magnetna harizma i stav mnogo dragocjeniji dio njene ljepote od pukog fizičkog izgleda.

Danas Sofiju posmatramo kao neprikosnovenu divu, međutim, nije od samog starta bilo tako. Naprotiv, u Holivudu se i te kako mučila da nađe dobre uloge jer je, vjerovali ili ne, njen izgled plašio i glumce i reditelje. Visoka 1.75m, što na štiklama izađe preko 1.80, bila je atipično krupna za uobičajene holivudske mjere u to vrijeme, zbog čega su je za mnoge projekte odbijali jer nisu mogli da joj nađu dovoljno krupnog partnera.

Za razliku od njenih koleginica koje su se po nekoliko puta udavale i razvodile, Sofijin život je obilježila ljubav sa Karlom Pontijem, s kojim je bila u braku do njegove s m r t i 2007, nakon čega je izjavila da se nikad više neće udavati, jer ne može da zamisli da voli nekog drugog.

Leutar.net Sofija Loren sa 84 izgleda bolje nego većina sa 24
Sofija Loren – Foto: Instagram

Od jurcanja za filmskom karijerom odustala je još sedamdesetih, kada je rodila sinove Eduarda i Karla, kojima je bila posvećena maksimalno.

„Majka uvek razmišlja dva puta. Jednom za sebe i jednom za svoje dijete“.

Iako danas ima pune 84 godine, ljepota i šarm je ne napuštaju, a čak i mnogo mlađim koleginicama nije svejedno kad sa njom učestvuju u kampanjama. Kako uopšte pozirati pored Sofije Loren kad ona svojom pojavom učini da sve okolo bude nevidljivo?

Baš tako je bilo i na svečanoj ceremoniji imenovanja luksuznog kruzera MSC Bellissima, kom je upravo Sofija bila kuma, a kako je izgledala? Svaki komentar je suvišan.

Leutar.net Sofija Loren sa 84 izgleda bolje nego većina sa 24
Sofija Loren – Foto: Instagram

Darija Jovović (Noizz)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.