Sofija Loren sa 84 izgleda bolje nego većina sa 24

Izjava Sofije Loren da bi uvijek radije uživala u pasti i vinu nego nosila najmanji konfekcijski broj ukratko sažima životnu filozofiju jedne od najljepših žena na svijetu i filmske legende 20. vijeka.

Najnagrađivanija italijanska glumica je znala da kaže i da se s e k s – simbol ne može postati, da se ljudi kao takvi rađaju, a ona je definitivno među onima čija su magnetna harizma i stav mnogo dragocjeniji dio njene ljepote od pukog fizičkog izgleda.

Danas Sofiju posmatramo kao neprikosnovenu divu, međutim, nije od samog starta bilo tako. Naprotiv, u Holivudu se i te kako mučila da nađe dobre uloge jer je, vjerovali ili ne, njen izgled plašio i glumce i reditelje. Visoka 1.75m, što na štiklama izađe preko 1.80, bila je atipično krupna za uobičajene holivudske mjere u to vrijeme, zbog čega su je za mnoge projekte odbijali jer nisu mogli da joj nađu dovoljno krupnog partnera.

Za razliku od njenih koleginica koje su se po nekoliko puta udavale i razvodile, Sofijin život je obilježila ljubav sa Karlom Pontijem, s kojim je bila u braku do njegove s m r t i 2007, nakon čega je izjavila da se nikad više neće udavati, jer ne može da zamisli da voli nekog drugog.

Sofija Loren – Foto: Instagram

Od jurcanja za filmskom karijerom odustala je još sedamdesetih, kada je rodila sinove Eduarda i Karla, kojima je bila posvećena maksimalno.

„Majka uvek razmišlja dva puta. Jednom za sebe i jednom za svoje dijete“.

Iako danas ima pune 84 godine, ljepota i šarm je ne napuštaju, a čak i mnogo mlađim koleginicama nije svejedno kad sa njom učestvuju u kampanjama. Kako uopšte pozirati pored Sofije Loren kad ona svojom pojavom učini da sve okolo bude nevidljivo?

Baš tako je bilo i na svečanoj ceremoniji imenovanja luksuznog kruzera MSC Bellissima, kom je upravo Sofija bila kuma, a kako je izgledala? Svaki komentar je suvišan.

Sofija Loren – Foto: Instagram

Darija Jovović (Noizz)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.