„Da sam znao da je sa Dodikom ovako dobro davno bih prešao“

Stari tekst, valja ga ponoviti:

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić imenovan je za v.d. direktora „Elektrokrajine“ Banjaluka.

Odluku o imenovanju Dragana Čavića donio je Nadzorni odbor „Elektrokrajine“ Banja Luka na današnjoj sjednici nakon priklanjanja Dodiku.

Dugogodišnji opozicionar i kritičar Milorada Dodika u novembru se priklonio SNSD-u, napustivši „Savez za pobjede“.

„Priča da je predsjednik loš, ovakav-onakav, ne donosi baš neku korist. Budući da nisam kao opozicionar ostvario očekivan rezultat, logično je bilo da promjenim ploču“ – iskreno za naš portal kaže DČ.

„Ne znam što ranije nisam prešao. Sve mi se promijenilo otkad sam prišao vladajućim.

Ljudi mi se opet javljaju na ulici, zovu na kafe, večere. Čak su me i neke mlade djevojke zapratile na Twitteru. Sada mi ponudili da budem direktor. Skoro sam zaboravio kakav je to osjećaj.

Pritisak mi se smanjio, izbacio sam pola tableta. Ne nerviram se više, ma uživanje. I tačno sve vidim drugim očima, Republika Srpska mi se sviđa, tek sada vidim kako Vlada radi svoj posao. Stevandić je super lik, a prije me smarao. Bio sam u velikoj zabludi.
Ne znam šta Cicko i Mićo čekaju više. Sa ove strane trava je mnogo zelenija.“ – zaključio je DČ.

Leutar:NET

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

1 Komentar

  1. Bez morala i kicme …jer tu nema ni zelenih ni plavih , ni crvenih a ni zutih , nema ideologije a ni politike …to je sve jedna rodjacko mafijaska organizacija. Oni mogu da budu sve , i komunisti i socialisti i nacionalisti i klerofasiti,,, sve bas sve i lezbejke ako to treba , samo da su na vlasti i da uzimaju lopatom

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.