Pjevačicu koja nosi veličinu 40 dizajneri odbili: „Predebela je“

Pjevačica se priprema za dodjelu Grammyja, a za tu priliku htjela je obući haljinu izrađenu po narudžbi. Većina dizajnera ju je odbila obući jer smatraju da je predebela, što je nju naživciralo.

Pjevačica albanskog podrijetla Bebe Rexha (29) priprema se za dodjelu nagrada Grammy, koja će biti 10. veljače. Jedna je od nominiranih za najbolju novu umjetnicu i najbolji grupni nastup, ali joj ipak taj veliki dan pravi probleme. Bebe je od mnogih poznatih dizajnera tražila da joj naprave kreaciju, međutim odbili su je jer ju smatraju ‘predebelom’.

– Napokon su me nominirali za Grammy, što je najbolja stvar ikad. Za ovakve prilike, mnogo puta glazbenici traže od dizajnera da im po narudžbi naprave posebnu haljinu za crveni tepih. I to od bilo kojeg velikog dizajnera. Tako da je moj tim okupio puno dizajnera, od kojih mi većina ne želi ništa kreirati jer sam predebela – požalila se Rexha preko društvenih mreža, pa nastavila:

– Ako im je veličina 38/40 prevelika, onda ne želim nositi njihove je*en*e haljine. Znači sve žene na svijetu koje imaju veći konfekcijski broj od toga, nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? Svi koji su mi rekli da sam debela i da ne mogu nositi njihove haljine, je*it*e se. Ni ne želim nositi vaše haljine. Moja stražnjica veličine 40 i ide na dodjelu Grammyja – rekla je ljutita pjevačica. 

Nakon reakcije na dizajnere koji traže isključivo manekenski građene djevojke kako bi im kreirali odjeću, Rexha je dobila ponude od ostalih koji bi sretni da dobiju priliku odjenuti ju. 

Krajem prošle godine, pjevačica je nastupila na reviji Victoria’s Secreta, a za njezinu ružičastu kombinaciju tada je bio zaslužan hrvatski dizajner Juraj Zigman. 

Izvor: 24sata.hr

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.