Elektro – Hercegovina podržala inicijativu MH: Šuko uskoro dobija struju!

Osnovna ideja je bila da slanjem dopisa preduzeću ”Elektro – Hercegovina a.d. Trebinje” zamolimo da se Ninkovićev prispjeli dug otpiše kako bi zainteresovani građani po uključenju električne energije mogli, u skladu sa mogućnostima, uplaćivati na Ninkovićev nalog novčani iznos kojim bi se unaprijed uplatila utrošena električna energija. Alternativno rješene je bilo to da, ukoliko naš prijedlog upućen ”Elektro – Hercegovina AD Trebinje” ne naiđe na odobravanje, pozovemo zainteresovane čitaoce da uplatama saniraju Ninkovićev ukupni dug. Srećom, za alternativno rješenje nije bilo potrebe, jer nam je odgovorno lice iz ”Elekto – Hercegovina a.d. Trebinje” jako brzo nakon dopisa odgovorilo pozitivno čime se ovo preduzeće priključilo inicijativi. Kako nam je rečeno u teelefonskom pozivu, u toku sljedeće sedmice biće nam javljeno na koji način će problem biti otklonjen kako bi Ninković uskoro dobio struju.

Mejl je poslat u 9:49 a već u 13:00 časova, Dragiša Sikimić, glavni i odgovorni urednik našeg internet magazina primio je telefonski poziv od Gordane Šukić, odgovornog lica ”Elektro – Hercegovina a.d. Trebinje”. Ona je saopštila da preduzeće ”Elektro – Hercegovina a.d. Trebinje” uzima učešće u inicijativi kako bi Ninkoviću uskoro bila uključena struja. Rečeno nam je da će nam u toku sljedeće sedmice saopštiti način na koji će problem biti rješen. O načinu rješenja problema bićete obaviješteni, kao i o sljedećim koracima koje ćemo preduzeti u cilju trajnog rješenja Ninkovićevog problema.

Dakle, prešli smo preko one brojke 12, napravili smo taj korak i, nadamo se, izašli iz začaranog kruga ”12 godina sa strujom – 12 godina bez struje”. U simboličnih 13:00 počeo se nazirati svjetloni strop i tračak nade. 

A nade itekako ima! Idemo dalje! Nakon priključenja električne energije, idemo u akciju uplaćivanja struje na račun koji se vodi na ime Anika Ninković. Na taj način ćemo zajedničkim snagama unaprijed uplatiti električnu energiju za Nedeljka Ninkovića Šuka, a ova akcija bi mogla ponijeti naziv ”Šuko – doživotno u svjetlu”.

Hvala svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji, ovu slatku pobjedu možda nismo očekivali ovako brzo, ali smo je svakako očekivali. 

Hvala odgovornim licima ”Elektro -Hercegovina a.d. Trebinje” na brzo odgovoru i pridruživanju inicijativi.

Ima nade! Idemo dalje!

Izvor: Igor Svrdlin / Moja Hercegovina

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.