Ana Kokić za Leutar:net: Sinoć sam se smrzla ko p*a, u Trebinje samo ljeti (FOTO)

Sinoć je pod platanima svoj nastup imala Ana Kokić koja je Trebinjce i goste uvela u Novu godinu po julijanskom kalendaru, ili u 14. januar, neradni ponedeljak po odluci Vlade RS.

O Leutaru, trikou i čipkastim čarapama, Ana je govorila za naš portal.

“Oduševljena sam vašim portalom, satiri, i izboru tema o kojim pišete. Od kada sam vas otkrila, samo vas čitam“, istakla je Ana Kokić, kada smo je pitali da da intervju za naš potral i dodala:

“Zaprdivanje me je oduševio, jedva čekam ponovo da pročitam nešto u toj rubrici”, odaje utiske šta je privuklo na našem portalu.

O sinošnjem koncertu popularna pjevačica naglašava da je sve prošlo lijepo, jedino što se smrznula i ne vjeruje da će doći sebi do kraja januara ili početka februara…

Ana je govorila i o tome da su joj pričali kako je u Trebinju uvijek toplo i da nema potrebe da se navlači. Na nastup je ponijela laganiju odjeću. Čak je razmišljala i o većem dekolteu, ali nije imala ni jedan takav triko. Kaže, sva sreća pa je slučajno ponjela gunje koje je dobila na poklon od jedne prijateljice. „Svake Nove godine pjevam na nekog trgu, ali se nikada nisam smrzla ko ovdje“, zaključila je i pobjegla da se grije.

A, ušli ste zbog ovog foto, garant, evo vam jedna:

Leutar.net Ana Kokić za Leutar:net: Sinoć sam se smrzla ko p*a, u Trebinje samo ljeti (FOTO)

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.