Mira Adanja – Polak: Poslije Božića znaćete da li ste POLOŽILI ŽIVOTNI ISPIT

Roditeljska kuća je spas u svakoj situaciji, kakva god ona bila. Srećni su oni koji dugo imaju žive roditelje, jer je to sigurna, zagarantovana, bezrezervna oaza razumevanja i opraštanja za sve.

Setite se koliko puta ste dali prioritet nekoj drugoj situaciji…. niste otišli kod roditelja, niste obišli majku, oca, tetku… Bilo je nešto drugo hitnije, važnije… A setite se gde odete kada Vam je nešto teško, bitno, jedva rešivo, kada ste tužni, neraspoloženi… odete kod njih… posebno kod majke… jer jedino ona razume bez rezerve… ništa ne pita, samo sluša, a Vi se već samim tim što ste došli i govorite svoju muku, osećate bolje i lakše.

Roditeljska kuća je spas u svakoj situaciji, kakva god ona bila. Srećni su oni koji dugo imaju žive roditelje, jer je to sigurna, zagarantovana, bezrezervna oaza razumevanja i opraštanja za sve.

Božićni ručak je mesto gde se srećete sa porodicom koju i retko viđate. To je dan kada se svi okupe. Sve vas ispitaju, nema zadrške niti obzira, sve će vas ispitati, i to unakrsno, a Vi ćete se kao dete zateći u neprilici ako nešto pokušavate da sakrijete. Taj mikroskop kroz koji vas porodica gleda najsuroviji je i najkorisniji uređaj. Od vas zavisi kako ćete tumačiti dobijene rezultate.

Leutar.net Mira Adanja – Polak: Poslije Božića znaćete da li ste POLOŽILI ŽIVOTNI ISPIT

Zato se lepo obucite i spremite za susret sa najmilijima koji su vam, kako god Vam to danas izgledalo, jedino pravo utočište i zagarantovano razumevanje i za sve dobro i za sve loše što vam se događa. Porodica je zaštita koju dobijate na rođenju, a od Vas zavisi koliko ćete to ceniti. Šta god uradili, šta god postigli, jedinu ocenu dobijate uvek od onih koji Vas poznaju najbolje.

FB Mira Adanja – Polak

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.