SNSD Bijeljina podijelio građanima zastave Srpske

Članovi Gradskog odbora SNSD-a podijelili su danas građanima Bijeljine zastave Republike Srpske i uoči Dana Republike ukazali na značaj očuvanja Srpske i poštovanja i isticanja njenih simbola.

„Svi građani Republike Srpske, naročito mladi, treba da budu svjesni značaja postojanja Srpske za naš nacionalni identitet. Treba da vjerujemo u Srpsku, da budemo ponosni na svoju Republiku i da svako lično radi na njenom jačanju“, poručio je predsjednik Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata u Bijeljini Goran Јanjić.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je da je 9. januar najvažniji datum za postojanje Republike Srpske i ocijenio da je ona danas jaka, stabilna i suverena. On je naveo da se Dan Republike u Srpskoj slavi sa ljubavlju, u miru i dostojanstveno, uz poruke ljubavi i prema drugim narodima i državama.

Mladi članovi SNSD-a u Bijeljini su uoči Dana Republike dijelili sugrađanima zastave Srpske, bedževe sa grbom Republike, kao i kolače ukrašene simbolima Republike Srpske. Cilj ulične akcije na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića jeste i da se jača poštovanje i kultura isticanja obilježja Republike Srpske u svakoj prilici, a naročito na Dan Republike – 9. januar.

Izvor: RTRS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.