SNSD odlučio: MIRKO ĆURIĆ kandidat za gradonačelnika Trebinja

Mirko Ćurić biće kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata na prijevremenim izborima za gradonačelnika Trebinja!

Ova odluka, kako saznaje Radio Trebinje, upravo je donesena na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

U mandatu dosadašnjeg gradonačelnika Luke Petrovića – Ćurić je bio zamjenik gradonačelnika, a još od Petrovićevog imenovanja na funkciju generalnog direktora Elektroprivrede RS sa punim ovlastima obavlja dužnost gradonačelika, što će biti sve do provođenja prijevremenih izbora.

Prijevremeni izbori za najvišu funkciju u lokalnoj samoupravi biće održani u nedjelju, 17. februara.

Nezvanično, kandidata SNSD-a za gradonačelnika Trebinja trebalo bi da podrže i partije – koalicioni partneri.

Još nije poznato da li će Ćurić imati protivkandidata na febraurskim izborima ni ko će to biti – a kako smo ranije saznali, partije opozicije trebalo bi uskoro da usaglase zajednički stav po ovom pitanju.

Rok za dostavljanje imena kandidata Centralnoj izbornoj komisiji BiH ističe 31. decembra.

Radio Trebinje

1 Komentar

  1. Realna i dobra odluka. Ni dosad se nije petljo u posao neće ni odsad i radiće sve što kum kaže dakle idealan kandidat.
    Nego mene čudi „opozicija“, sa upregnutim resursima EPRS i države i Lukin mačak, ako ga ima, pobijedio bi na „izborima“ a čak i ako kojim slučajem neko od njih pobjedi stalno će mu biti podmetani klipovi tako da bi se samo propisno obrukao i izlaskom na „izbore“ samo daju legitimitet sprdačini. Mislim da bi najbolje rješenje bilo prijaviti se na izbore zbog članova biračkih odbora kako ne bi bilo „glasanja u odsustvu“ a onda osim članova biračkih odbora ne izaći na izbore. Uz svu mašineriju teško bi navukli 50% tako da bar ne bi imali legitimitet. Isto bi trebalo uraditi u svim opštinama đe su izbori bez obzira na izglede na pobjedu i na taj način dati sekti do znanja da više nikad neće imati izbore po njihovim pravilima i njihovom sudijskom trojkom

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.