Roditelji bi trebali pogledati ovaj video

Društvene mreže su veoma opasne, pogotovo za maloljetnu djecu koja su lakovjerna i povjeruju u svašta, a ovaj video će vas u to i uvjeriti!

Sve je češća pojava da djeca u nižim razredima osnovne škole imaju profile na društvenim mrežama. Kažu, ako nisi na Fejsbuku ili nekoj drugoj društvenoj mreži – kao da ne postojiš.

Međutim, iako ih mnogi shvataju bezazleno, društvene mreže mogu da budu izuzetno opasne, a to dokazuje i video koji je nedavno objavljen upravo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Često, bez znanja roditelja, djeca, a posebno tinejdžeri mogu da ugovore sastanak sa nekim za koga, naivno, misle da je neko drugi.

Ovi roditelji odlučili su da pogledaju kako bi njihova kćerka reagovala na poziv lijepog, nepoznatog mladića, i ostali su u šoku!

Pogledajte:

Pedofili na društvenim mrežama – Zaštitite svoju decu!

Ovaj video treba da pogledate sa svojom maloletnom decom koja se koriste društvenim mrežama. Ako nemate vlastitu decu prosledite video prijateljima jer ko zna, možda ćete spasiti neki mladi život…Društvene mreže nisu bezopsne, pune su predatora, pedofila i manijaka koji vrebaju maloletnike. Zaštitite svoju decu! Edukujte ih! PEDOFILI na Društvenim Mrežama – Edukativni VIDEO i SAVETI za Roditelje i Decu Više u priloženom linku:http://www.globalmediaplanet.info/pedofili-na-drustvenim-mrezama-edukativni-video/Global Media – web: Global Media Planet INFO#deca #internet #pedofil #srbija

Geplaatst door Global Media op Dinsdag 22 maart 2016
Video linkovan ka FB stranici

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.