Vučić najavio da će, za dvije a najviše tri godine, objaviti dokaze o umješanosti zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj

Danas je u Beogradu održana hitna vanredna sjednica Glavnog odbora SNS na kojem je najavljeno objavljivanje dokaza o umješanosti u izbore u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srbije i SNS Alekasandar Vučić obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS da će, za dvije a najviše tri godine, iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.

„Nadam se da će sve biti u redu, za ove dvije a najviše tri godine, sa Republikom Srpskom i našim narodom tamo“, kazao je Aleksandar Vučić na hitnoj sjednici Glavnog odbora stranke.

On je dodao da se prvo kiselo nasmijao, a da potom nije znao šta da kaže kada su neki govorili da se Srbija miješa u izbore u BiH.

„Sačekaću još, mi se nismo miješali u odluku našeg naroda uRS, ali ću za dvije a najviše tri godine, iznijeti dokaze, frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS…  i onda će vam sve biti jasno…“, rekao je on.

„Ovakvu knjigu imam, da se vidi kako to izgleda, a naši Srbi su našli da Srbiji drže pridike… šta ćete… Srbija je uvek sve znala da istrpi“, rekao je predsjednik Srbije.

Leutar.NET


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži.)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.