Učenici u Mostaru zajedno izvode ilahije i pravoslavnu duhovnu muziku

Između ove djece granice ne postoje. Učenici, nastavnici i roditelji učenika Četvrte osnovne škole iz Mostara u srijedu, 12. decembra 2018. godine, u Sabornoj crkvi u Mostaru zajedno će izvoditi ilahije i pravoslavnu duhovnu muziku.

Učenici, nastavnici i roditelji učenika Četvrte osnovne škole iz Mostara u srijedu, 12. decembra 2018. godine, u Sabornoj crkvi u Mostaru zajedno će izvoditi ilahije i pravoslavnu duhovnu muziku.

Tom prilikom, učenici te škole, koji izučavaju islamsku i pravoslavnu vjeronauku, govoriće citate iz Kur’ana i Biblije.

Ovaj nesvakidašnji događaj međureligijske saradnje biće upriličen u 14:00 sati, najavljeno je iz Četvrte osnovne škole Mostar.

Izvor: Buka 

2 KOmentara

  1. Jbt čime se ovi fale???? U sretnim državama zajedno uče Joomla,C#, C++…..i još je dobro jer nas još hrane Titini stručnjaci kad nas budu hranili ovi što uče ilahije hljeba imati nećemo

  2. Jbt čime se ovi fale???? U sretnim državama zajedno uče Joomla,C#, C++…..i još je dobro jer nas još hrane Titini stručnjaci kad nas budu hranili ovi što uče ilahije hljeba imati nećemo.To i jest cilj jer kad znaš crkveno pojanje&ilahije pa kad ti marinko da antibebi pilule i dvaput te bičem podsjeti na dužnosti tebi jedino preostaje par očenaša sve sa ilahijama pa da bar to znaš kad već ne znaš ništa od čega možeš življeti.I Da se razumijemo nisu krivi popovi i hodže, oni „samo rade svoj poso“krivi su ovi što su završili kumrovečku školu, danas šalju djecu u crkvenu a unuci će i u hitlerjurgend ako bude trebalo. koji moron treba biti pa da se bogu moliš u kajinoj crkvi?? http://milanmilenkovic.com/milan-milenkovic-pravoslavscujuci/ Inače ima još par dobrih članaka na istom sajtu na istu temu ali više linkova teško prolazi pa drugu adminu predlažem da kontaktira druga Milana Milenkovića i da ponekad prenosi njegove tekstove mnogo su dobri

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.