Kesić: Zlikovcima ukinuti nacionalnost, neka budu barabe

Gostujući u Večernjem studiju na N1, beogradski autor i voditelj Zoran Kesić kazao je da svim zlikovcima, agresorima, nasilnicima treba ukinuti nacionalnst – te da ih treba zvati budalama.

„Nacionalizam ne uspeva tamo gdje je dobra ekonomija. Što su manje plate, to je veći nacionalizam. Tu onda postajemo veliki Srbi, Hrvati i tako dalje, jer smo zakinuti tamo gde ne treba da budemo. Mitovi i verovanje u mitove zamenilo je činjenicu da nemamo s čim da sastavimo kraj s krajem“, kazao je Kesić.

On povremeno dobija i prijetnje zbog svojih emisija.

„To je od idiota. Tako ih zovem, jer tu jesu uz izvinjenje pravim idiotima koji su tako rođeni. Ne treba da prestanemo da radimo svoj posao, moj poriv je inat. Ljubav prema sopstvenoj naciji se manifestuje kroz mržnju. Mrzim sve koji nekoga mrze“, rekao je Zoran Kesić za N1.

„Meni kažu da pljujem sve što je srpsko. Ja pljujem sve što je zaslužilo da bude populjivano, a pripada srpskom narodu. Za zlikovce, agresore, nasilnike – da se izbriše nacionalnost, da ne bude Srbin, Hrvat, Bošnjak, Englez, Francuz – nego baraba. Pa kada uradi nešto, da ne bude Srbin uradio nešto, nego baraba“, rekao je Kesić, dodavši:

„Nije meni baraba iz Beograda draža od barabe iz Sarajeva. Podjednako ih ne volim“, kazao je.

Što se tiče budućnosti – Kesić tvrdi da je „nama dobro u odnosu na ono kako će biti“.

„Ovo je dobra sadašnjost u odnosu na budućnost. Značajno će biti gora. Ne treba kukati, nego živjeti sad i ovdje. Treba nam Savez za prihvatanje sadašnjosti takve kakva jeste i iščekivanje gore budućnosti“, poručio je Kesić.

On je istakao u razgovoru sa Emelom Burdžović da humor nije dovoljan da se u lice kaže „ovo nije dobro – ti si loš čovek“.

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.