LEUTAR LEUTAROVCIMA

Leutarovci, prije tri dana objavili smo THE END Leutara sa hitom Džima Morisona. U međuvremenu, dobili smo više desetina mejlova, više stotina poruka, molbi naših prijatelja da ne gasimo ovaj portal. Ne želimo da naši iskreni pratioci pomisle da se pravimo važni, da glumimo nešto, da uživamo što je sada nekom žao što nema Leutara.

Sve što smo do sada radili, a to smo vam rekli više puta, radili smo iskreno, bez ličnog interesa. Međutim, svi vi koji želite da vidite i priznate, znate da živimo u vremenu kada su svi interesi jači od interesa koji smo propagirali. Od opšteg interesa. Shvatamo da postoje ostrašćeni, manje pronicljivi, nesvjesno slijepi kod očiju, njima ne zamjeramo ništa. Zamjeramo onim proračunatim, dvoličnim, veoma pronicljivim, neodgovornim, prodatim. To je dno. Zbog njih je Leutar doživio THE END.

Ali, postoji i izvestan broj iskrenih, nenametljivih, pristojnih koje mi nazivamo LEUTAROVCIMA. Zbog njih, a i zbog nas koji smo prihvatili Leutar kao kućno ljubimče od koga nemamo nikakvu materijalnu korist, nećemo mu dozvoliti da krepa.

Vjerovali ili ne, Leutar je u toku tri dana našeg nerada zapratilo preko 300 novih pratilaca. Melje naš portal kao da veći tim novinara radi na njemu, kao da sponzorišemo svaki članak, a mi ne mrdamo ni malim prstom.

Smatramo da nikome ništa nismo dužni, pa nemamo razlog ni da se pravdamo. Rekli smo da je kraj Leutaru, a sada vam kažemo da nije. Dakle, Leutar će nastaviti sa radom. Ne intenzivno kao nekad, ali će postojati. Zbog naših saradnika i zbog leutarovaca.

I dalje ćemo raditi na promociji istinski pozitivnih vrijednosti. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane mlade pisce i pjesnike, muzičare i uopšte mlade ljude koji se bave umjetnošću,  da nam šalju svoje radove. Objavićemo ih i pomoći u njihovoj afirmaciji.

Što se tiče nekulture, nemorala, politike i šunda uopšte, to ćemo ignorisati u maksimalnim granicama izdržljivosti ili, baš ako mora, narugati mu se kao i do sada… u granicama pristojnosti.

I za kraj, nemojte više očekivati ono – Dobro jutro, narode; Laku noć, narode. Ne! Od sada radimo za LEUTAROVCE.

Vaš LEUTAR:NET

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.