Danas je Svjetski dan bez brushaltera!

Cilj obilježavanja Svjetskog dana bez brushaltera je da se promoviše prirodna ljepota ženskih grudi, ali sigurni smo da mu se dame raduju jer su barem taj jedan dan bez „okova.“ Sa druge strane, muškarci mu se raduju jer mogu da uživaju u pogledu.

Drage dame, ako ste odlučile da obeležite ovaj dan skidanjem grudnjaka,evo šta možete da očekujete.

Najprije, kada izađete napolje, moguće je da će vam biti malo neprijatno – naročito ako svakodnevno nosite grudnjak. Razmišljaćete o tome da li je očigledno da su vam grudi „slobodne,“ i djelovaće vam kao da svi bulje u vas.

Za sat, dva ćete već navići na to da su vam grudi potpuno slobodne, i uživaćete u tome. Osim ako počne da duva vjetar – onda će vam vjerovatno postati hladno, pa ćete prekrstiti ruke da biste zaštitili „bliznakinje.“

Takođe, možda ćete se suočiti sa iznenadnom potrebom mnogih muškaraca da vas zagrle. Šta da se radi, i oni bi samo da vam čestitaju i obilježe ovaj dan…

Cilj Svjetskog dana bez grudnjaka nije samo podsticanje žena da zavole svoje grudi, već podizanje svijesti o važnosti redovnih pregleda i ranog otkrivanja raka dojke.

Leutar:Net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.