Ne propustite ovu izuzetnu ponudu! Dočekajte 2019. u Honolulu!

Group of young beautiful girls having fun at beach

Dragi zemljaci, naša turistička agencija LeutarNet Travel u prilici je da Vam ponudi izuzetan sedmodnevni turistički aranžman. U pitanju je doček Nove 2019. godine na Havajima, tačnije gradu Honolulu, specijalno napravljen za široke narodne mase!

Havaji… Raj na zemlji… Da li ima neko ko ne bi poželio da na ovim ostrvima provede svoj odmor, možda romantično vienčanje, jednostavno uživanje… Sami na pješčanoj plaži, Sunce, palma, kokosi, šumovi vjetra koji pričaju storije Bogova, žubori mora,… San… Ova rajska ostva nalaze se u Tihom okeanu i pripadaju grupi Polinežanskih ostrva. Teritorijalno pripadaju SAD-u i čine sastavnu državu najmoćnije sile svijeta (odmah iza bratske Rusije). Čim sletite na međunarodni aerodrom u havajskom glavnom gradu Honolulu, dočekaće Vas nasmijana lica Havajki sa buketima i vijencima orhideja i srdačnim Hula plesom i naravno nezaobilaznim pozdravom Aloha!

Tokom Vašeg nezaboravnog boravka na Havjskim ostrvima nemojte propustiti da se sjajno zabavite, da krstarite među atolima, da učite ronjenje i da razgledate podvodni svijet na koralnim sprudovima,… Osvježite se nekom planinarskom turom ka unutrašnjosti ostrva, u prašume i na vulkane… Za Vas smo odabrali hotel u glavnom gradu Havajskih ostrva Honolulu smještenom na ostrvu Oahu. Ukoliko se zainteresujete za nešto drugo, dođite napravićemo program samo za Vas…

cijena sedmomodnevnog bopravka, noćenje + doručak

Sa naše strane garantujemo lud provod. Upoznaćete ljude iz cijelog svijeta.

Za više informacija javite se u naš FB inbox.

Vaš Leutar:Net

(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Možda je napisan bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.