Još jedan uspješan vikend za AK „Trebinje“

Iza nas je još jedan uspješan vikend za AK Trebinje. Atletičari ovog kluba danas su se takmičili u dva grada i osvojili pregršt medalja.

Danas je u Banja Luci održano pionirsko prvenstvo Republike Srpske u atletici. Za AK „Trebinje“ zlatne medalje osvojili su Marko Šuković u skoku u vis, Jelena Šaraba, Sara Tomić, Kristina Grujičić i Anđela Radanović u štafeti 4 x 100 m. Bronzane medalje pripale su Lani Lojović u skoku u vis, Marku Šukoviću u bacanju koplja i Sari Tomić na 300 m.

Danas je i u Baru održano Međunarodno prvenstvo u dečijoj atletici, u  odličnoj organizaciji Atletskog kluba „Sanja“ i Atletskog saveza Crne Gore, na kojem je učestvovalo oko 250 takmičara. Atletičari iz Trebinja su osvojili 10 medalja: u kategoriji 2010. godište Mara Nožica je osvojila tri zlatne medalje i to u trkama na 60 m prepone, skoku u dalj i na poligonu 60m. Dobila je i pehar za najuspešniju takmičarku za svoje godište.

Dvije medalje u istoj konkurenciji je osvojila Hristina Crnogorac srebrnu u trci na 60 m prepone i bronzanu u skoku u dalj. Damjan Bokun je u konkurenciji dečaka rodjenih 2010. godine je osvojio dvije srebrne medalje u trkama na 60 m prepone i poligon 60 m. U konkurenciji djevojčica 2009. godište Anja Mumalo je osvojila dvije medalje bronzane jednu u skoku u dalj, a drugu u trci poligon 60 m, srebrnu medalju osvojila je Emilija Pikić u trci poligon 60m.

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.