LEUTAR:NET o kampanji 2018 – Saopštenje

Dragi naši leutarovci, želimo da vam se obratimo i obavjestimo na koji će način naš portal LEUTAR:NET učestvovati u ovogodišnjoj izbornoj kampanji.

Prije par dana ona je i zvanično počela i trajaće narednih mjesec dana.  Naša kampanja je počela sa početkom rada portala LEUTAR:NET. Dakle, od januara 2017. do danas, vodili smo kampanju podizanja svijesti ljudi, naših čitalaca. Radili smo na promociji istinskih vrijednosti, kulture, istine, ljudskih vrlina i na izvrgavanju ruglu svih negativnih pojava u društvu koje su, nažalost, dominantne. Činili smo to iskreno, nekada ozbiljnim tekstovima, nekada kroz satiru i šalu i sve bez namjere da ostvarimo neki lični interes. Za svo to vrijeme skoro niko od javnih ličnosti, političara, privrednika grada i regije nije nas javno podržao. Ali, nije da nas nisu krišom tapšali po ramenu i govorili – dobri ste, super ste, nastavite tako, ali… ne smijemo, ne bi da… Ćutali su, uglavnom.

Ono na što smo posebno ponosni jeste podatak da naš portal na Facebook-u ima najveći broj pratilaca u odnosu na slične portale.

Da se vratimo na glavno pitanje. Za koga smo?  LEUTAR:NET nema svoju opciju u ovoj kampanji. Naš stav je jasan, a nadamo se i velikog broja naših pratilaca. Mi smo PROTIV!

PROTIV smo – laži, nekulture, nemorala, dvoličnosti.

PROTIV smo – fasada oko nas kojim nam pokušavaju zamazati oči.

PROTIV smo – egoizma, sebičluka, licemjerja, podmetanja, ponižavanja, otimanja.

PROTIV smo – polupraznih učionica i trenda da je iz godine u  godinu prvačića sve manje.

PROTIV smo – da nas neko gleda sa kim pijemo kafu.

Iz tog razloga mi u ovoj kampanji NEĆEMO imati istinskog favorita, jer, kako rekosmo, namamo svoju opciju, ali imamo stav!

Na izbore ćemo IZAĆI i dati svoj glas. I vi morate IZAĆI! Naš glas će opet biti PROTIV i tačno znamo koga ćemo zaokružiti da bi ostali čisti pred sobom i svim onim koji su bar u sebi iskreni. Tim glasom ćemo glasati PROTIV, da bi jednog dana, nadamo se što skorije, imali blisku opciju koju ćemo podržati i od srca zaokružiti ZA!

ZA – program koji će voditi naprijed Republiku Srpsku.

ZA – program bez demagogije, koji će počivati na realnom ekonomskom programu i stvoriti uslove za oporavak i napredak.

ZA – program koji će zaustaviti demografsku propast Republike Srpske.

ZA – program koji će omogućiti da na odgovornim radnim mjestima sjede najsposobniji, oni koji će voditi RS naprijed, a ne najpodobniji koji služe vlastodršcima za koje je RS bankomat.

ZA – program koji se neće bazirati na stvaranju ili izmišljanju neprijatelja neophodnog da bi proizvedenim strahom mobilisali zbunjenje glasače koji nisu u kategoriji “SIGURAN GLAS”, a kojih će svakim danom biti manje jer odlaze iz države.

Ako se bar malo slažete sa nama, razmislite i glasajte po savjesti, za ili PROTIV.

Znači, što se Leutara tiče, kada je u pitanju kampanja, mi slobodno možemo ići na kolektivni godišnji odmor do 8. oktobra, naša kampanja je završena sa početkom zvanične izborne kampanje. Ali, bićemo tu da se bavimo lijepim stvarima i da sve vas, koji to zaslužite, malo bocnemo i opomenemo da ne radite tako.

Na kraju krajeva, neka bar sve protekne u miru…

Vaš Nezavisni Portal LEUTAR:NET.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.