Knjižara „Vidoslov“ Trebinje

Knjižara „Vidoslov“ nalazi se u strogom centru Trebinja – preko puta hotela „Platani“. Karakteriše je ljubaznost osoblja, koji već dvadeset godina pokušavaju da svakodnevno izađu u susret mušterijama.

Savetujemo svakog mališana oko izbora poklona za prvu simpatiju, rođendan najboljeg druga ili oproštaj od učiteljice, a oni nam svoju zahvalnost vraćaju tako što uvek imaju potrebu da svrate u „Vidoslov“.


Najveću pažnju poklanjaju željama najmlađih, te su za njih obezbijedili sve od kvalitetnog školskog pribora do igračka i dječijih knjiga.

Naravno, nisu zapostavili ni odrasle, jer se na njihovim policama nalazi široka paleta proizvoda od kancelarijskog materijala do galerijske robe i poklona za slave i rođendane.

 

Ukoliko tražite idealni poklon za neku vama dragu osobu, knjižara „Vidoslov“ je prava adresa za vas. Možemo da vam preporučimo širok asortiman satova svjetskih proizvođača koji mogu da zadovolje sve ukuse i tipove kupaca. U prodavnici uvijek možete računati na izvanrednu i profesionalnu uslugu i inspirativno okruženje.

Veliki izbor pravoslavnih ikona, slika i predmeta iz crkvenog asortimana, simbola, gusala i tradicionalnih rukotvorina po pristupačnim cijenama, osvještano i ukrašeno.

Telefon: +387 59 272 180
Faks: +387 59 272 181
E-mail: [email protected]

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.