Nevesinjski maturanti rođeni 1989. godine proslavili 10 godina mature

Generacija maturanta Srednjoškolskog centra „Aleksa Šantić“ Nevesinje koji su maturu položili 2008. godine proslavila je danas desetogodišnjicu mature.

Svečani čas sa svojim razrednicima povodom 10 godina mature danas su održala dva razreda gimnazije, jedan razred poslovno-pravnih tehničara i jedan razred farmaceutskog tehničara. Svečanom času su prisustovala 82 maturanta koja su prije 10 godina položila test mature i stekli srednje obrazovanje.


Razrednici Lana Kardum, Zdravko Aleksić, Željka Palavestra i Milijana Zirojević izvršili su prozivku svojih učenika koji su prije 10 godina iz srednjoškolskih klupa poslali u svijet sa znanjem i željom za rad i dalja usavršavanja.


Maturanti generacije 1989. Srednjoškolskog centra „Aleksa Šantić“ danas su uspješni ljekari, pravnici, profesori i radnici koji živi širom Republike Srpske i Srbije ali i inostranstva. Veliki broj onih koji su došli na desetogodišnjicu mature pokazuje da nisu zaboravili gdje su stekli prva znanja i vještine ali i mjesto koje će uvijek za njih biti dom. Uspješne karijere ljekara, farmaceuta, pravnika, ekonomista su započeli u Novom Sadu, Banja Luci, Beogradu, Foči ali Nevesinje i Srednjoškolski centar „Aleksa Šantić“ će vječno ostati u njihovim srcima.
Poslije svečanog časa pred svojim razrednicima proslava desetogodišnjice mature nastavljena je u svadbenom salonu Milanović u Nevesinju.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.