Naždero se ribe pa šalje sliku računa u novine, veli „Oderalo ga“… „Opeko se“

Pa dokle više pička mu materina!? Aj… dokle više? Svako jebeno ljeto isto… nađe se panj koji je došao na more, sjeo u riblji restoran, naždero se ribe pa šalje sliku računa u novine, veli „Oderalo ga“… „Opeko se“

Tako i danas. Oderalo ga 3200 kuna. Jebem ti mater, čitam taj račun što ga portal objavio… od 12 stavki nanjem ja razumijem samo trećinu računa i to:

– „Kava“
– „Makijato“
– „Jana 0,75 L“
…i
– „Blitva na dalmatinski“

… ovo sve drugo ko da čitam Baščansku ploču.

Paz ti molim te što su oni pojeli pa vele da ih oderalo. Naručili juvu od „Oborite ribe“.
Pa krutejebo, već ovo OBORITA ti tjera strah u novčanik. Kakva je to riba oca joj jebem, jel ju motornom pilom lovilo pa je presjeklo u repu pa se ista ko bukva oborila na dno mora pa ju vinčom vuklo van? Pa jebo ti ćaća mater, čim piše „oborita“ znaš da to nije normalna riba a samim tim ni cijena nije normalna. Pa da pekare prodaju oboriti burek, bio bi 40 kuna jebem ti mater glupu a kamol ne riba.

Onda su strajbali 3 kile nekog kovača i škarpine.
Kad u kauflandari vidim cijenu konzerve Eva sardine u umaku od paradajza, opečem oči. Redovito okrećem glavu kad idem kraj konzervi ribe… a ovaj se majstor opeko u restoranu na 3 kile kovača i škarpine. Ja bi kredit na 30 godina treba dić za platit to na što si se ti opeko jebem te opečena… jamci bi mi izgorili.

Onda ožeži po „Mariniranon brancinu“.
Kome ovo zvuči jeftino aj molim te nek istupi korak naprijed? Imal iko? Samo ovo BRANCIN ti dade za mislit, a kad mu ispred naprde ovo MARINIRANI… jel to zvuči ka da je na popustu? Pa stari, to zvuči ko da ima državljanstvoooo!
„Opeko se“… a majku ti živote jebem.

Pa zalij sve to sa „Triangolo 0,75 BOCA“.
Kad je ko od vas zadnji put popio piće koje se zove TRIANGOLO?… evo… kad? Dođeš sa šljake pa kod kuće svaki dan rokneš triangolo? Kako da ne. Meni da to konobar predloži za popit, ja bi nazvao policiju da me brani i prijavio zlostavljanje… a ovaj se opeko. Kume ti si treba izgorit!

Onda još malo nekog „Carpacccio od svježe ribe“.
En ti mater, ovo zvuči ko da ima građevinsku dozvolu. Onaj odvjetnik Čedo Prodanović zvuči jeftinije od ovog gore napisanog. Karpaćo? Pa koje je jelo koje završava na ĆO jeftino??? Pa cikla da se zove ciklaćo, tegla od kile bi bila 200 kuna kamol ne ovaj neki karpaćo.

Pa ljudi… ako želite biti klasa… jedite, platite i šutite… jer to što ste pojeli Baščansku ploču pa se opekli… ama boli koga kurac za to.

Pa kako se ja nikad ne opečem… žar ti jebem, njima i opečavanju po ribljim restoranima.

Pa ko to više puši svetejeblo…

Izvor: Bloger Krule

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.