U susret motorijadi: Bajker Dragan Kukurić – Kukac

Više od trideset godina vjeran je motorima,  i svojim dvotočkašem vozi po kiši i suncu, nema prepreka, a za svoje drugare i prijatelje je uvijek tu, a svi ga znaju kao „Kukac“.

Leutar.net  U susret motorijadi: Bajker Dragan Kukurić - Kukac

 Dragan Kukurić od malih nogu vezan je za motore. Voli da kaže :“ Rodi se čovjek sa tom ljubavi prema motorima“ i to je to.

Kao i većina „bajkera“ je veliki šaljivdžija, vedrog duha, osmijehom plijeni pažnju svojih sagovornika i omiljen je u društvu. Bajkeri uživaju u vožnji, životu, puni su pozitivne energije i to prenose na svoju okolinu tako je i tokom razgovora naš sagovornik to prenio na nas. Dosta anegdota, šala, neobaveznih priča koje olakšavaju život i mame osmijeh na lice ispričao je Kukac, pominjući da je najviše vozio preko 300 kilometara sa R1 Yamahom. Kad je to pomenuo, pogledao sam ga i upitao:“Pa ti si letio“.

„Ja sam se osjećao dobro, prijalo mi je“ staloženo i uz prateći osmijeh govori Kukurić.

Leutar.net  U susret motorijadi: Bajker Dragan Kukurić - Kukac

O motorima dosta zna, ali svaki dan saznaje nešto novo. Kada kreće na putovanje pun je emocija, strasti i volje jer želi uvijek da sazna nešto novo, a nove destinacije su novi otvoreni vidici kao i motori.

„Motori su sloboda, novi vidici, nema lanaca, nema ograničenja“kaže Kukac.

Leutar.net  U susret motorijadi: Bajker Dragan Kukurić - Kukac

Želja mu je da svaki sastanak bajkera u Trebinju iz godine u godinu bude sve veći, jer to grad podno Leutara zaslužuje, a motoristi su dobri i zahvalni gosti.Pozdravio sam se sa prijateljem nenapisanim pozdravom motorista“sa dva prsta“ i poželio mu mnoga putovanja sa rečenicom „Dom je tamo gdje vaš bajk stoji na nogari“.

O motorima dosta zna, ali svaki dan saznaje nešto novo.

Leutar.net / Željko Miletić

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.