Počele zamjene platna: Baštenski mobilijar uskoro u istoj boji

Sve tende, suncobrani i sjedalice ispred ugostiteljskih objekata u užem centru Trebinja ove turističke sezone biće u istoj bež boji i sa reklamom firme napisanom na ivicama, a zamjena starih platna na tendama počela je već jutros, potvrdio je za Radio Trebinje Bojan Čvoro, načelnik Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije Grada Trebinja.

On je pojasnio da je Trebinje, kao turistički grad, obavezno da povede više računa o ponudi i izgledu, zbog čega je u saradnji sa Odjeljenjem za prostorno uređenje definisana i odluka o unificiranju baštenskog mobilijara ispred ugostiteljskih objekata.

„Nove tende će prvo dobiti ugostiteljski objekti u užem gradskom jezgu – objekti u krugu pijace i Dučićevoj ulici, kao najfrekventniji dio grada. Želimo da to uredimo prije početka turističke sezone. U saradnji sa vlasnicima objekata došli smo do rješenja koja su najpovoljnija – za vlasnike, da dodatno ne opteretimo njihove budžete, i za nas iz gradske uprave koji želimo da uredimo tu oblast“, rekao je Čvoro, pojasnivši da će zamjenska platna donirati distributeri pića za ugostiteljske objekte.

Prema njegovim riječima, u narednom periodu planirano je da i drugi ugostiteljski objekti u prvoj gradskoj zoni dobiju nove tende.

Izvor: Radio Trebinje/M.I.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.