Biramo najljepšu fotografiju proljeća 2018. godine

Portal Leutar:net pokreće akciju „Biramo najljepšu fotografiju proljeća 2018.“, a akcija počinje danas, 13. aprila i trajaće do sredine maja 2018.

U akciji, biraćemo najuređeniji trg, šetalište, jelku, korzo, momenat, ono što nam pošaljete, a mislite da treba da svi vidimo.

Najljepši fotografije birate vi – čitaoci putem sviđanja, dijeljenja i komentara.

Zainteresovani autori mogu se prijaviti putem poruke na facebook-a ili putem e-maila našeg portala [email protected] Sve teme su dozvoljene, svi formati su dozvoljeni, jednostavno nema ograničenja.

U poruci samo naglasite da je za izbor za najljepšu fotografiju proljeća 2018. godine. Slikajte vaše mjesto, grad, opštinu, selo, autobus, nismo htjeli da ograničimo prostor u kojem vi uživate!

Sve fotografije će biti objavljene na našem portalu i na našem facebook profilu i ukupan broj sviđanja jedne fotografije će nam biti jedini kriterij za dodjelu titule Najljepše fotografije!

Najljepše slike će provesti po jednu sedmicu u maju kao pozadina našeg portal sa upisanim imenom autora. Pošto smo postali jedan od najčitanijih portala u istočnoj Hercegovini, mislimo da je to dovoljna nagrada za umjetnike koji žele da pokažu šta i kako znaju da rade. Može i kafa pod platanima od uređivačkog kolegijuma.

Za naslovnu sliku ovog teksta smo izabrali fotografiju našeg stalnog saradnika Željka Miletića da vam to bude primjer jedne jednostavne i lijepe fotografije koju tražimo.

Šaljite slike da i mi uživamo sa vama!

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.