Plivači KVS „Leotar“ uspješni na plivačkom takmičenju u Sarajevu

Mladi plivači KVS „Leotar“  uspješno su nastupili proteklog vikenda na Međunarodnom plivačkom takmičenju u Sarajevu i  u veoma jakoj konkurenciji  Uroš Kundačina osvojio je srebrenu medalju na 100 metara prsno u omladinskoj konkurenciji, a Helena Lakić okitila se bronzanom medaljom u disciplini 200 metara leđno u kadetskoj konkurenciji.  Helena se plasirala i u finale na disciplini 50 metara leđno.  Teodora Kraljević plivala je finale u disciplini 400 metara slobodno. Mladom Igoru Kundačini ovo je bilo prvo takmičenje na ovome međunarodnom nivou i pored toga u svojim disciplinama otplivao je svoje lične rekorde.

„Zadovoljni smo nastupom naših plivača na tradicionalnom plivačkom mitingu u Sarajevu. Ove godine takmičenje u Sarajevu je podignuto na nivo najkvalitetnijih plivačkih mitinga u regionu i samim tim moramo biti prezadovoljni sa osvojenim medaljama i finalima, rezultatima,  naših takmičara  na FINA mitingu u Sarajevu. U narednom periodu nas očekuje nastavak treninga u Dubrovniku i odlazak na preostale MPM iz Velike nagrade balkanskih gradova“,  istakao je Veljko Piljević , trener u KVS Leotar.

Na takmičenju u Sarajevu učstvovalo je 389 plivača iz 37 klubova sa prostora Srbije, Makedonije, Katara, Crne Gore, Turske, Albanije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Radio Trebinje

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.