Milena Šegrt & Leutar

Milena Šegrt živi u Nikšiću, apsolvent je Ekonomskog fakulteta u Podgorici, a prepoznatljiva je preko malih ekrana, zato što je bila učesnik najgledanije emisije „Pinkove zvezde“.

Njeni roditelji su porijeklom iz Trebinja, i kao mala dosta vremena je provodila u gradu podno Leutara.

„Volim Trebinje – lijepo se osjećam u ovom prekrasnom mediteranskom gradu. Mnogo lijepih događaja je vezano za njega iz moga djetinjstva kao i iz Aranđelova, odakle vuče korijenje moj otac“ – kaže za naš portal Milena.

Muziku voli od malih nogu. Kako kaže, plesala je i igrala slušajući na radiju i gledajući na televiziji.

Ta ljubav prema muzici nastavila se tako da je završila nižu muzičku školu. Najviše voli da svira klavir. Ovo obrazovanje ohrabrilo je da se, uz podršku svojih roditelja i prijatelja, prijavi na takmičenje „Pinkovih zvezda“. Za nju je takmičenje u Pinkovim zvezdama bilo veliko iskustvo koje joj je dalo podstrek da pokuša profesionalno da se bavi muzikom i pjevanjem. Znala je da ima dosta prijatelja u Trebinju, ali je bila iznenađena velikom podrškom iz čitave Hercegovine preko društvenih mreža.

„Imam želju da se predstavim trebinjskoj publici u pop rock maniru, jer“, kako kaže „Trebinje ima dosta ljubitelja ove vrste muzike“ – iskrena je Šegrt.

Ova mlada djevojka piše tekstove i aranžmane za sebe.

Trenutno radi na pripremi svoje prve autorske pjesme koja će ubrzo ugledati svjetlost dana.

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.