Kako piškiti u vjenčanici?

Uvijek ima par stvari koje ne možete da provalite vezano za svadbu, pitanja koja vam je neprijatno da postavite, dilema kako da napravite svadbu za pamćenje, stvari na koje niste ni pomislili, a treba da znate… Zato smo za vas prekopali sve moguće tekstove i forume na netu, pitali sve mlade iz okruženja šta bi voljele da su znale, i od tada pravimo ove tekstove za koje se nadamo da su vam svojevrstan priručnik koji će vam pomoći da napravite vjenčanje za pamćenje. Jedno od najčudnijih, ali ne neopravdanih pitanja je kako piškiti u vjenčanici.

Pa da krenemo.

ZNAJTE DA NIJE LAKO

Računajte da će vam trebati vremena za to. Ako nosite sirena vjenčanicu, moraćete da je otkopčate, a to traje, tako da znajte da vam treba nekih 15 minuta, ako ste brzi i efikasni. Izgleda da nemamo magičan trik koji će to da ubrza, nego računajte da to traje.

PAZITE KAD IDETE U WC

Mi vam preporučujemo da do toaleta odete poslije svih bitnih dijelova, govora, ceremonija, sječenja torte itd, tako da ne propustite važne trenutke. Obavezno idite u toalet prije nego što obučete haljinu uopšte.

IMAJTE POMOĆ

Znajte da će vam trebati drugarica – najbolje kuma, da vas otkopča, da vam drži haljinu i da tjera druge goste iz kupatila, ako morate da skidate haljinu skroz. Samo joj javite da joj je nažalost i to obaveza i da ne bude mrtva pijana, da se to ne bi loše završilo (recimo, da ne može da vas zakopča). Pokažite joj kako da zakopča haljinu i namjesti krinolinu prije vjenčanja.

AKO NOSITE KRINOLINU

Najlakši način da piškite u takvoj haljini, bez pomoći je da sjednete okrenuti na drugu stranu, tj. noge ka vodokotliću.  Na taj način haljina neće upasti u šolju.

Mlada piški pravilno

TOALET ZA HENDIKEPIRANE

Ako prostor ima toalet za hendikepirane, možete i sami, ako nosite haljinu princeza kroja. Lakše će vam biti da se držite za onu šipku pored, imaćete više mjesta za haljinu, a i mjesta za djeveruše, ako vodite i njih tamo gde i car ide pješke.

HALJINA ZA PRESVLAKU

Ako vam ovo zvuči kao previše muke, nađite komforniju haljinu za presvlačenje i idite u toalet kao normalna osoba.

IZVOR

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.