Trebinje se oprašta od Nebojše Glogovca: Otvorena knjiga žalosti

U sali Skupštine grada u Trebinju otvorena je knjiga žalosti povodom smrti Nebojše Glogovca, u koju će poruke oproštaja od velikog glumca, rođenog Trebinjca, naši sugrađani moći da upišu danas do 16 časova.

Knjiga žalosti će sutra biti u otvorena u bioskopskoj sali Kulturnog centra od 12 do 19, a u ponedjeljak od 8 do 14 časova.

U ponedjeljak, u 10 časova, u bioskopu Kulturnog centra biće priređen i prigodan komemorativni program sa projekcijom filma o Nebojši Glogovcu.

„Na ovaj način želimo dostojno da se oprostimo od čovjeka koji je ponosno nosio ime Trebinja i Hercegovine, a među posljednjim njegovim porukama bila je i želja da svoj život posveti Trebinju i da bi najradije živio u našem gradu. Znamo svi da se ponosio Hercegovinom, svojim porijeklom, da je mnogo lijepih poruka ostavio Trebinjcima i Hercegovcima“, rekao je novinarima gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji se danas prvi upisao u knjigu žalosti.

Nebojša Glogovac rođen je 1969. u Trebinju, gdje je živio prvih šest godina života, a zavičaju se često vraćao posljednjih godina, privatno i profesionalnim angažmanom na filmovima koji su snimani u Trebinju i Hercegovini.

RT

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.