Adis Arapović napustio CCI i za ženom prešao u SBB (VIDEO)

Centar civilnih inicijativa (CCI) ozbiljno je uzdrman prije nekoliko mjeseci kada je supruga čelnika CCI-a obznanila da se politički angažovala u SBB-Fahrudin Radončić. Čelnik CCI Adis Arapović tada je izjavio „da nije važno gdje čija supruga radi“ što će se, nekoliko mjeseci kasnije, ipak pokazati važnim jer je i suprug pošao supruginim stopama. Iz „nezavisnih“ intelektualaca i analitičara u zavisne političare.

U emisiji na FTV-u, Adis Arapović javno je obznanio kako napušta CCI i svoju nezavisnost stavlja na raspolaganje SBB-u čiji će izborni štab, navodno, voditi u predstojećoj izbornoj kampanji.

Tako je kompletan bračni par Arapović nakon „nezavisnog položaja u vidu analitičara“ sada prešao u zavisni politički položaj unutar SBB-Fahrudin Radončić.

Očito je pritisak javnosti na političku zavisnost CCI-a, uticao na odluku Arapovića da i on ozvaniči svoj politički dres, nakon što je to učinila njegova supruga.

Inače Arapović je višegodišnji, uporni, sada već bivši kritičar vlasti kojoj se, na kraju, ipak priključio jer je SBB stranka koja je već dvije i po godine u punom kapacitetu vlasti od opštine do vrha države.

Izvor:
BNN.BA

2 KOmentara

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.