Trebinjka karijeru nastavlja u Švajcarskoj

Nakon nedavnih sjajnih partija kod rumunskog prvoligaša Galati, u reprezentaciji BiH, kao i u ŽKK Play off Sarajevo u regionalnoj WABA ligi, talentovana dvadesettrogodišnja Trebinjka Miljana Džombeta svoju bogatu karijeru nastaviće u švajcarskom Heliosu.

Sdent Helios VS Basket je nekadašnji šampion nacionalnog šampionata (LNAF), a trenutno zauzima 6. poziciju. Klub i uprava imaju visoke ambicije u nastavku sezone, primarni je plasman u Playoff, a onda i osvajanje prvenstva, pa mnogo ulaže u angažman provjerenih i kvalitetnih kadrova. Stoga i ovaj angažman mlade Trebinjke.

Ponikla u KK Trebinje 03, igrala za banjalučki Borac, zenički Čelik, Srpski Vrbas, bila nosilac igre u Phoenix Galati iz Rumunije, briljirala za ŽKK Play off dvostrukog državnog prvaka, standardan je član reprezentacije Bosne i Hercegovine, ušla među 5 najboljih košarkašica Srbije… Ovo su samo su neki od podataka koji govore o koliko se kvalitetnoj košarkašici radi.

Nakon novogodišnjih praznika, tačnije već 2. januara Miljani, koja proteklih mjeseci ima fantastičnu statistiku, počinju pripreme za nastavak sezone koja starta 13 januara.

Izvor: Lokoportal

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.