Biramo najljepšu fotografiju za Novu godinu

Portal Leutar:net pokreće akciju „Biramo najljepšu fotografiju za Novu godinu“, a akcija počinje danas, 25. decembra i trajaće do 6. januara 2018.

U akciji, biraćemo najuređeniji trg, šetalište, jelku, korzo, momenat, ono što nam pošaljete, a mislite da treba da svi vidimo.

Najljepši fotografije birate vi – čitaoci putem sviđanja, dijeljenja i komentara.

Zainteresovani autori mogu se prijaviti putem poruke na facebook-a ili putem e-maila našeg portala [email protected]. Sve teme su dozvoljene, svi formati su dozvoljeni, jednostavno nema ograničenja.

U poruci samo naglasite da je za izbor za najljepšu fotografiju Nove godine. Slikajte vaše mjesto, grad, opštinu, selo, autobus, nismo htjeli da ograničimo prostor u kojem vi uživate!

Sve fotografije će biti objavljene na našem portalu i na našem facebook profilu i ukupan broj sviđanja jedne fotografije će nam biti jedini kriterij za dodjelu titule Najljepše fotografije!

Najljepša slika će provesti januar kao pozadina našeg portal sa upisanim imenom autora. Pošto smo ovaj mjesec dosegli do million pregleda facebook stranice, mislimo da je to dovoljna nagrada za umjetnike koji žele da pokažu šta i kako znaju da rade. Može i burek od uređivačkog kolegijuma.

Za naslovnu sliku ovog teksta smo izabrali fotografiju Milene Govedarice da vam bude primjer jednostavne i prelijepe fotografije koju nam možete poslati.

Šaljite slike da i mi uživamo sa vama!

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.