Prvi u Hercegovini uvodimo – Uživo stanje na graničnom prelazu Ivanica

Novim sistemom video nadzora Bosna i Hercegovina je pokrila granične prelaze prema Hrvatskoj, a nama najzanimljiviji granični prelaz Ivanica se takođe nalazi na listi pokrivenih graničnih prelaza.

Ovim načinom praćenja stanja na graničnim prelazima vozačima je omogućeno da u svakom trenutku dobiju aktuelne informacije o frekvenciji saobraćaja i zastojima. Omogućava nam bolje planiranje putovanja da bi se izbjegla dugotrajna čekanja i eventualni zastoji.

Leutar.net nastoji da bude što inovativniji, pa prvi u Hercegovini uvodimo opciju stalnog praćenja graničnog prelaza koji će nam svima biti od koristi, posebno u ljetnjim danima. Nije loše ni za vikend da pogledamo da li ima gužve ili ne!

Osvježavanje stranice je svako dvije minute i kada uđete na naš portal imaćete sa desne strane (ako ulazite preko računara) jednu sliku sa datumom, satnicom i trenutnom temperaturom.

Još uvijek nemamo mogućnost automatskog osvježavanja slike, pa da bi pogledali novo stanje na granici moraćete da kliknete na sliku i kada vam se otvori da je osvježite (F5)

Sistem je dostupan preko mrežnih stranica BIHAMK-a.

U narednom periodu očekujemo da se aktiviraju kamere i na drugim graničnim prelazima koje nas zanimaju.

 

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.