Samo vas posmatram: Kako su se kretali indeksi na političkoj berzi

ATV na male ekrane donosi do sada neviđen format političke emisije. Ono što je drugačije u odnosu na već postojeće formate je način prezentacije. Gledaoce očekuje presjek političkih i društvenih dešavanja sedmice na jednom mjestu i to kroz kombinaciju stripa i televizije.

Subotom u 19:35 gledaćete sedmično izdanje emisije, a svaka epizoda zamišljena je kao jedna strip epizoda koju čitaoci odnosno gledaoci treba da pročitaju – odgledaju. U svim prilozima postoji glavni junak koji “odradjuje posao”: prolazi kroz kadrove, posmatra dešavanja oko sebe i komentariše ih u sebi. Tok njegovih misli gledaoci mogu da čuju i pročitaju kroz klasične strip panele koji će se povremeno pojavljivati u kadrovima.

Glavni junak je neka vrsta „detektiva“ koji sve posmatra, zapisuje i komentariše.

U ovoj emisiji političari umjesto “glavne” uloge, praktično “igraju” sporedne uloge i kroz zvanične, ili manje zvanične izjave pričaju o aktuelnim dešavanjima. Političari su naravno sagovornici, ali glavne zvijezde su građani koji će analizirati rad i ponašanje ovih prvih, i u neku ruku biti sedmični analitičari aktuelnih političkih dešavanja.

Cilj je da se političari i njihove aktivnosti predstave iz drugačijeg ugla – da se predstavi šta pričaju prije i poslije pres konferencija, kako se ponašaju kad se kamere ugasi, ili bar kad oni misle da su kamere ugašene. Otkrićemo šta političari pišu na društvenim mrežama i kako komuniciraju sa novinarima.

Ovaj jedinstveni strip-TV format možete pratiti na ATV-u svake subote u 19:35. Budite dio ove priče, pronađite nas na twitter-u #SamoVasPosmatram @SamoVasPosmatr3ž

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.