Trebinjski vodovod javlja da račune za vodu ne treba prokuvavati

Trebinjski vodovod izdao je danas saopštenje u kojem obavještava građane da oktobarske račune za vodu koje su građani dobili ovih dana ne trebaju prokuhavati prije plaćanja.

Zbog kiša koje su pale ovih dana, Trebinjci moraju prokuvavati vodu za piće, pa su zaposleni u gradskom vodovodu odlučili da daju sve od sebe da se račune za vodu prije plaćanja ne moraju prokuvavati:

– Htjeli smo da obavijestimo javnost da su izvršene sve analize i da je potvrđeno da su računi dobrog kvaliteta i da se mogu nesmetano koristiti – poručili su iz vodovoda – Zahvaljujući angažovanju svih gradskih službi, uz veliku podršku Vlade Republike Srpske, uspjeli smo da dobijemo račune koje građani već od danas mogu bezbijedno koristiti, bez ikakve bojazni po svoje zdravlje – dodali su iz vodovoda i pozvali građane da račune plate u što skorijem roku.

Zaposleni u gradskom vodovodu obećavaju da će učiniti sve što je u njihovoj moći da i sljedeći računi budu toksikološki i bakteriološki ispravni i da građani na njima neće primijetiti prisustvo algi.

Građane Trebinja, koji prokuvavaju vodu već danima, obradovala je ova vijest.

– Nisam ni sumnjala da će gradske službe na pravi način odraditi svoj dio posla. Meni, a vjerujem i ostalim Trebinjcima, puno znači saznanje da u ovoj situaciji nismo sami i da vodovod radi svoj posao krajnje profesionalno što se može vidjeti na našim računima za vodu – pozdravila je ovu odluku jedna naša sugrađanka.

Leutar:Net


Ovo je tekst satiričnog karaktera, napisan je bez namjere da nekog uvrijedi ili omalovaži.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.