Danas počelo renoviranje puta Trebinje – Ljubinje

Ljubinje

Danas je počelo renoviranje puta Trebinje – Ljubinje, ali preko Zagore.

Komisija za razvoj turizma Hercegovine se odlučila da napokon urade put Trebinje – Ljubinje, i to najkraćom mogućom rutom, preko Zagore.

Komisija se odlučila za ovaj put zato što se veliki broj turista, slušajući svoje GPS uređaje o najkraćoj mogućoj ruti, opredijeli za odlazak u Ljubinje preko Zagore. Ovaj put je predstavljao veliki problem za Gugl kompaniju koja je uputila protesnu notu prema vlastima ova dva grada.

Od kada je počela ekspanzija turizma u istočnoj Hercegovini, vozila se nerijetko izgube, jer kako objašnjavaju u kompaniji “mreža puteva koju je GPS pokazivao, nije se poklapala sa stanjem na terenu“.

– Svakodnevno se borimo sa ovim problemima, dogodilo nam se da smo prije nekoliko dana izgubili svaki kontakt sa putnicima iz Poljske, koji su posljednji put viđeni u selu Dolovi. Išli su najkraćim putem iz Trebinja prema Ljubinju. Plašimo se i za njihovu sudbinu, pa smo poslali svoju ekipu na teren. Ni spasilačka ekipa se još uvek ne javlja, ali se ipak nadamo da će pronaći put do Ljubinja i tako se izbaviti odatle – rekao je ovaj Guglov administrator.

Ekipa Hercegovina puteva je izašla na teren i već danas asfaltira put Trebinje – Ljubinje preko Zagore kako bi pomogla u izvlačenju izgubljenih turista.

P.S. dok smo pisali vijest javljeno nam je sa terena da su pronađeni svi putnici koji su se izgubili.

Leutar:Net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.