Vukanović sa Suvarom hipnotisao Radišića! (VIDEO)

Protiv Nebojše Vukanovića, bivšeg novinara i savjetnika Mladena Bosića, otvorena je istraga zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela.

Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika kriminala Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske otvorilo je istragu protiv Nebojše Vukanovića i tzv „organizovane grupe“ zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela, između ostalog, sumnjiči se za otmicu, ucjenu te podrivanje i napad na ustavno uređenje Republike Srpske.

U najkraćem, Vukanovića terete da je platio i opremio Gorana Suvaru da otme Mileta Radišića, drogira ga i snimi njegov iskaz koji će pod dejstvom opijata “morati izaći iz njega”.

Ovakva nevjerovatna konstrukcija je nastavak afere povodom snimka Mileta Radišića, na kojem govori o kriminalu i vezama sa Miloradom Dodikom. Nakon što se snimak pojavio, presuđeni kriminalac Goran Suvara, koji je sada krunski svjedok, je tvrdio da mu je Vukanović platio za snimak, što je povelo pitanje nelegalnog prenosa novca.

– Republički tužilac Goran Glamočanin uputio mi je Poziv za saslušanje za petak, 27.10.2017. sa početkom u 12 časova u prostorijama Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, u Ulici bana Teodora Lazarevića br 5 – naveo je Nebojša Vukanović u svom dopisu.

On se nakon saslušanja danas u 13:30 časova ispred Specijalnog tužilaštva RS obrato medijima povodom istrage i postupka koji vodi Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske.

FRONTAL

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.