Republičko javno tužilaštvo otvorilo istragu protiv Nebojše Vukanovića za podrivanje ustavnog uređenja RS!

Protiv Nebojše Vukanovića, bivšeg novinara i savjetnika Mladena Bosića, otvorena je istraga zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela

Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika kriminala Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske otvorilo je istragu protiv Nebojše Vukanovića i tzv „organizovane grupe“ zbog navodno počinjenih više teških krivičnih djela, između ostalog, sumnjiči se za otmicu, ucjenu te podrivanje i napad na ustavno uređenje Republike Srpske.

 Naveo je ovo Nebojša Vukanović, u svom dopisu medijima.

„Republički tužilac Goran Glamočanin uputio mi je Poziv za saslušanje za petak, 27.10.2017. sa početkom u 12 časova u prostorijama Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, u Ulici bana Teodora Lazarevića br 5“  izjavio je Nebojša Vukanović u svom dopisu.
On će se nakon saslušanja danas u 13:30 časova ispred Specijalnog tužilaštva RS obratiti medijima povodom istrage i postupka koji vodi Republičko javno tužilaštvo Republike Srpske.

Izvor: Buka

2 KOmentara

  1. Sad pogledah na Buci nema ništa pogledo sam i u rubliku Sjeverna Koreja ni tamo nema ništa mora da je vijest iz rublike zaprdivanje

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.