Policija snimila crni Audi koji je dao žmigavac

Jutros je za naš portal saobraćajna policija potvrdila da posjeduje snimak crnog Audija na kom je, prilikom ulaska u kružni tok kod vatrogasne jedinice, bio uključen žmigavac.

– U četvrtak ujutru, sigurnosne kamere zabilježile su crni Audi na kojem je prilikom ulaska u kružni tok bio uključen lijevi pokazivač pravca – rekao je pripadnik saobraćajne policije, koji je tražio da ostane anoniman – Crni Audi je vozio za sada neidentifikovan muškarac, star oko trideset godina, nosio je crne sunčane naočare, kratko ošišan „na keca“.

Iako gotovo svaki deseti stanovnik Trebinja redovno daje žmigavac prilikom ulaska u kružni tok, navodi policajac, vozači Audija za tu opciju još nisu znali.

Ostali vozači koji su se zatekli na licu mjesta tvrde da su bili zbunjeni ponašanjem vozača, nisu znali da reaguju, pa je došlo do kratkog zastoja u saobraćaju.

Naš portal je došao do saznanja o kojem vozaču se radi i pitali smo ga šta ga je navelo na takvo ponašanje:

– Više puta sam čuo da vlasnici Audija ne moraju da poštuju pravila u saobraćaju. Iskren da budem, nisam želio da uključim žmigavac, već sam slučajno zakačio polugu. Izvinjavam se svim vozačima Audija, koje je ovaj moj potez uvrijedio – kaže K.K. i dodaje da mu je žao ako je njegov gest razbio dugogodišnji mit da žmigavci u Audiju spadaju u dodatnu opremu.

Prema tvrdnjama očevidaca, ovaj isti vozač je, nedavno, pored Borčeve stao na pješačkom i propustio pješake da pređu ulicu, tako da mi mislimo da njegovo izvinjenje nije iskreno.

Leutar:Net


(Ovo je tekst satiričnog sadržaja. Napisan je bez namjere da nekoga uvrijedi ili omalovaži. Njegova svrha je ukazivanje na negativne trendove u društvu i iskren i neobavezujući pokušaj uticaja na njihovo ispravljanje)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.