Narod je mnogo glup sve su to budale koje trebaju rijaliti!

Voditelj Milomir Marić sasvim neočekivano imao je vrlo negativno mišljenje o gledaocima koji prate njegov rijaliti na televiziji Happy.

On je nedavno gostovao kod Borisa Malagurskog sa drugom gošćom koja je inače psiholog. Marić je u emisiji cijelo vrijeme negirao da je on propagandista nemorala i bluda uz obrazloženje da narod sam bira šta će da radi i gleda.

Tako je voditelj i urednik Happy televizije većinski dio naroda nazvao budalama koji gledaju rijaliti program gdje su učesnici još veće budale od ostalih građana, na taj način narod misli da je pametan jer gleda na televiziji budale gore od sebe.

Na pitanje psihologa da li on može da učini nešto kako bi se šund i nemoral ukinuo sa televizije Marić je, po običaju, cinično odgovorio da nema nameru jer je on samo jedan čovek.

(ispredsvih)

1 Komentar

  1. Čovjek okrene na Hepi televiziju…..Ismije se 30minuta,napuni baterije i okrene se ozbiljnijim kanalima…….:)Po tome ne zaostajemo za civilizovanim svijetom,jer smo i mi stanovnici ove planete i volimo emisije zabavnog karaktera.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.