Ženio se 120 puta

Šef lokalne samouprave na Tajlandu Tambon Prasert (58) oženio je 120 žena i dobio 28 djece. Sve ovo mu je pošlo za rukom i pored zabrane poligamije, dok su supruge znale jedna za drugu, prenosi Oddity Central.

O ovom skandalu su novinare obavijestili anonimni izvori poslije čega je Prasert riješio da prizna krivicu.

– Imam 120 žena i 28 djece, jasan je političar, koji uz sav taj posao vodi i uspješno građevinsko preduzeće.

Međutim, do ovih brojki se ne stiže preko noći. Bile su potrebne decenije predanog rada.

Leutar.net Ženio se 120 puta

– Prvi put sam se ženio sa 17 godina. Prva supruga je bila godinu ili dvije mlađa od mene i imali smo troje djece. Poslije toga uslijedio je niz drugih. Većina su bile mlade žene, nijedna preko 20 godina. Ne sviđaju mi se starije jer se mnogo svađaju.

Radeći na građevini stekao je naviku da gdje god da gradi kuću, usput pokupi i novu ženu, ali bez obzira na sve to kaže da ih sve voli, kao i one njega.

Kazanova sa Tajlanda je takođe i veliki džentlmen pa je tako svaku novu ženu obavještavao o “starijim modelima” prije braka. Takođe nije skrivao da će se uskoro ponovo ženiti.

Samo 22 supruge žive blizu njegovog doma, dok su ostale rasute po cijeloj zemlji. Poligamista kaže da nijedna od njih nije imala problem sa njegovim načinom života.

– Poštujem ih sve i pitao sam roditelje od svake za dozvolu da se vjenčamo kako nalažu tradicija i običaji. Svaka svadba je bila dobro organizovana, rekao je političar.

Briga o ogromnoj porodici nikada mu nije bila problem, pa je nekim suprugama gradio nove kuće pored toga što ih je izdržavao.

Na konferenciji za novinare podršku mu je pružala najnovija žena sa 27 godina, koju izgleda ni najmanje nije iznenadilo ovo otkrovenje.

Još uvijek nije poznato kakve će posljedice za svoje nevjerovatno dostignuće snositi Tambon Prasert.

 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.